Slimme crypto handelaar verslaat de markt, sleept 209% winst binnen

Louise de Graaf


De prijs van bitcoin (BTC) staat momenteel zo’n tien procent lager dan zijn absolute piek dat vlak na de historische lancering van spot Exchange-Traded Funds (ETF’s) werd bereikt. Terwijl het gros van de investeerders een zogenoemde ‘buy and hold’ strategie hanteert, profiteert de actieve crypto-handelaar Muhammad Faizan maximaal van het volatiele prijsverloop. Dit heeft hem in het afgelopen jaar zelfs 209,19 procent rendement opgeleverd.

Het lezen van koersgrafieken is onmisbaar voor wie serieus aan de slag wil met een actieve handelsstrategie. Handelsplatform eToro neemt deze noodzaak weg door gebruikers in staat te stellen andere handelaren te volgen en te kopiëren.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag €10 gratis crypto naar keuze 🚀. Meld je vandaag aan 🚀

Fanatieke crypto handelaar

Muhammed is van beroep een elektrotechnisch ingenieur, maar heeft inmiddels al zeven jaar ervaring met investeren. Al sinds het begin legt hij de focus op een gediversifieerd portfolio en langetermijnresultaten.

Bovendien past hij zijn portfolio aan op basis van het wereldwijde monetaire beleid. ‘’Investeer in groei in tijden van ruim monetair beleid en in waarde wanneer de rentetarieven stijgen,’’ zo schrijft hij op zijn eToro-profiel.

Muhammed stort zich op zowel crypto als aandelen, en steekt veel tijd in het lezen van koersgrafieken. Zijn handelsactiviteiten zijn gericht op het uitbreiden van zijn portefeuille, met de ambitie om uiteindelijk een verhoogd rendement te realiseren.

Muhammed is een tijdje geleden uit al zijn crypto-posities gestapt. Hij had posities openstaan voor bitcoin, ethereum (ETH), solana (SOL), avalanche (AVAX) en chainlink (LINK). Zijn plan is om weer in te stappen wanneer bitcoin 37.500 dollar bereikt.

Hij heeft zijn posities gesloten toen bitcoin boven de 48.000 dollar uitsteeg, omdat hier een belangrijk weerstandsniveau lag. Het bleek een meesterzet te zijn geweest, met de koersdaling die bitcoin sindsdien heeft beleefd.

209% winst, volg en kopieer

Vorig jaar heeft Muhammed 219,19 procent winst binnengesleept door actief te handelen  Hiermee heeft hij ruimschoots het jaarlijkse rendement van bitcoin van 160 procent overtroffen.

Zoals gezegd is de tactiek van Muhammed niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een zekere mate van kennis, tijd, en emotionele discipline.

Wil je zonder toewijding alsnog de vruchten werpen van een actieve handelsstrategie? Met slechts een paar klikken kun je een account aanmaken en eenvoudig profiteren van de expertise van Muhammed.


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.


Post Views: 79Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment