Solana op stoom terwijl markt rood kleurt

Louise de Graaf


De cryptomarkt heeft een relatief volatiel weekend achter de rug. Zo zette bitcoin (BTC) zijn daling voort, en zijn er een aantal altcoins die flink stegen. In deze Crypto Radar lees je een helder overzicht van de huidige stand van zaken.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Blik op de cryptomarkt

  • De afgelopen 24 uur is de totale waarde van de cryptomarkt met 0,4 procent gedaald. Alle cryptocurrencies zijn bij elkaar nu 2,4 biljoen euro waard.
  • Bitcoin daalde over de afgelopen 24 uur met 1,8 procent in waarde. De grootste crypto van de markt is daarmee nu 61.579 euro waard op de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo. Op crypto exchange Bybit (powered by SATOS) handelt de koers op 67.123 dollar.
  • Het totale handelsvolume in de afgelopen 24 uur wordt geschat op 189 biljoen dollar. Dat is een toename van 39 procent.

Solana als enige in het groen

Kijkend naar de top 10 van grootste cryptocurrencies dan zijn vrijwel alleen maar rode cijfers te zien. Ethereum (ETH) daalde 2,9 procent en BNB (BNB) zelfs 4,3 procent. BNB is daarmee de grootste daler van de top 10.

Solana (SOL) valt hier op. De nummer vijf van de markt steeg de afgelopen 24 uur namelijk juist. SOL staat 1,4 procent in de plus. De altcoin doet het de afgelopen dagen zeer goed. Een van de redenen ligt waarschijnlijk in de hoek van de memecoin-gekte die op het netwerk plaatsvindt.

Zoomen we uit dan zien we op plek 44 maker (MKR) staan die met 12,3 procent in waarde kon stijgen. De altcoin is hiermee de grootste stijger van de top 100. De grootste daler is met een daling van 15,3 procent sei (SEI) op plek 53.


🚀 Nederlanders geven al onze lezers gratis crypto; pak jouw gratis $MATIC

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

De grootste crypto stijgers en dalers van deze week

Nu de week er bijna op zit kunnen we de balans gaan opmaken; welke cryptocurrency steeg deze week het hardst? We bekijken hierbij de cryptocurrencies in de top 100.

Crypto Stijging in 7 dagen
0x Protocol (ZRX) +64,2%
jupiter (JUP) +59%
conflux (CFX) +39%

En bij de dalers zijn de cijfers iets minder heftig, met bitcoin sv (BSV) als grootste daler van de top 100.

Crypto Daling in 7 dagen
Bitcoin SV (BSV) -25%
Flare (FLR) -23,5%
Optimism (OP) -23%

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto

Tijdelijk 20 euro gratis crypto op Bitvavo

Klaar om de diepte in te duiken met cryptocurrency en denk je eraan om bitcoin of een andere cryptomunt te bemachtigen? In samenwerking met Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland, hebben we een speciale deal voor onze lezers.

Meld je vandaag aan bij Bitvavo via de knop hieronder en ontvang 20 euro crypto naar keuze cadeau. Plus, je profiteert ook nog eens van nul handelskosten op je eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is jouw kans om zonder extra kosten te starten met investeren in de wereld van crypto.

Pak 20 euro gratis


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment