Solana (SOL) kan na volgende dip hard stijgen richting prijsrecord

Louise de Graaf


Solana (SOL), een blockchain-platform dat bekend staat om zijn hoge snelheid en doorvoercapaciteit, staat vandaag centraal in onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor SOL, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig updates en live-streams delen.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Technische analyse solana (SOL) koers

Solana beweegt sinds de piek uit medio maart voornamelijk zijwaarts. De analisten van Crypto Insiders verwachten nog een kleine daling voordat SOL weer kan stijgen. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“SOL heeft geen nieuw hoogtepunt kunnen bereiken, wat betekent dat we voor de korte termijn rekening houden met een iets grotere correctie. Daarom hebben we het invalidatieniveau hoger ingesteld.

 

We denken dat de prijs naar de zone kan gaan die vaak steun biedt, tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus van de laatste grote beweging, rond de $160. Op dit moment lijkt SOL vooral zijwaarts te bewegen en verwachten we nog een kleine daling om de vierde wave van het huidige Elliott Wave patroon af te ronden.

 

Voor nu zien wij nog geen duidelijke signalen dat de trend echt negatief kan worden. Voor de langere termijn blijven wij nog steeds positief over SOL, met als doel het record rond de $260.”

Datum analyse: 5 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/OFu8p3kI/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment