Supercrypto met AI komt eraan, dit moet je weten

Louise de Graaf


Hallo allemaal! Welkom bij weer een nieuwe video. Deze keer bespreek ik de Artificial Super Intelligence Alliance (ASI), een fusering van de cryptomunten en projecten Fetch.AI, SingularityNET en Ocean Protocol.

Ik leg uit wat de ASI-token is en hoe huidige tokens worden omgezet naar ASI-tokens. Ook geef ik advies over de beste praktijken voor token swaps en deel ik mijn visie op de potentie van deze alliantie in de AI-sector.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment