Toncoin (TON) vindt steun in cruciale zone en kan nu sterk stijgen

Louise de Graaf


The Open Network (TON), voorheen bekend als Telegram Open Network, staat vandaag centraal in onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor TON, gesteund door een analyse uit onze Discord omgeving.  Hier worden de nieuwste analyses en live-streams als eerst gedeeld.

Technische analyse TON koers

Toncoin kon onlangs eindelijk een omkeer maken na een stevige daling. Het lijkt erop dat de koers nu de weg omhoog kan vervolgen, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit in de Discord groep:

“Onlangs viel TON helemaal terug naar cruciale steunniveaus. De koers heeft steun gevonden bij het 0,5 Fibonacci-niveau rond $4,75, een niveau dat samenvalt met een eerdere significante low op de grafiek.

 

Dit is een zone van hoge liquiditeit. Vanaf hier heeft TON een stijging ingezet, wat wijst op een positieve verandering in de marktstructuur: we zien een verschuiving van een dalende naar een stijgende trend.

 

Als TON in staat is om terug te keren naar en steun te vinden rond $5,50, verwachten we dat dit niveau een basis zal vormen voor verdere stijgingen. Het eerste doel dat we dan voor ogen hebben is de recente piek op $7,70. Dit suggereert een sterke voortzetting van de opwaartse beweging.”

Datum analyse: 6 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/dA2z4deL/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment