uitbraak betekent nieuwe all-time high

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency die een nieuw tijdperk van digitale financiën heeft ingeluid, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting van BTC, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin heeft een mooie rally achter de rug, maar lijkt nu even op adem te moeten komen. Toch blijven de verwachting hoog voor de grootste cryptomunt op de markt. De analisten van Crypto Insiders zeiden namelijk onlangs het volgende:

“BTC bevindt zich momenteel in een interessante fase binnen een Elliott Wave patroon. We zien een 12345 Elliott Wave patroon omhoog, wat een positief teken is. Hierdoor verwachten we op de langere termijn eenzelfde soort groter patroon te zien.

 

Op dit moment lijkt de koers echter tegen weerstand rond $71,500 aan te lopen. Bitcoin kan met de volgende poging hier doorheen breken, maar krijgt dan waarschijnlijk direct te maken met de volgende weerstandsniveaus te maken. Dat zijn de rode dynamische trendlijn en de all-time high rond de $74.000.

 

Toch verwachten we dat de koers ook uiteindelijk door deze niveaus kan breken. Dan ligt mogelijk de weg open richting de $84.800. Dit bevestigt ons vertrouwen in een verdere stijging van BTC. In de Discord groep we blijven de markt nauwlettend volgen om onze strategie hierop aan te passen.”

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FIrjSEtr/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment