Vandaag gelanceerde crypto token verwacht de top 20 te halen

Louise de Graaf


Vandaag, 24 mei 2024, lanceert de nieuwe cryptocurrrency. Artificial Superintelligence Alliance (ASI). Deze lancering komt voort uit een goedgekeurde fusie tussen Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol. De nieuwe token, ASI, wordt verwacht de top 20 grootste cryptocurrencies te halen, met een geschatte marktwaarde van $8,5 miljard.


šŸš€ Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Samenwerking van drie crypto AI-giganten

Artificial Superintelligence Alliance (ASI), is een krachtenbundeling van Fetch.ai, SingularityNET en Ocean Protocol, drie leidende AI-projecten. Met de fusie willen zij een gedecentraliseerd AI-ecosysteem creĆ«ren dat ethische en betrouwbare AI-ontwikkelingen bevordert.Ā 

Fetch.ai, SingularityNET en Ocean Protocol hebben respectievelijk een marktkapitalisatie van $5,9 miljard, $1,2 miljard en $1,4 miljard. Bij een fusering zou men uitkomen op een marktkapitalisatie tussen de $7,5 en $8,5 miljard. Daarmee zou ASI een indrukwekkende plek in de top 20 bemachtigen en groter zijn dan munten als litecoin (LTC) en polygon (MATIC).

Daarnaast is de fusering bedoeld om de groei van AI-projecten te stimuleren, en de dominantie van Big Tech zoals Google en Microsoft in AI-ontwikkeling te doorbreken. De verwachting is dat de samenvoeging de investeringen in AGI zal versnellen. Dr. Ben Goertzel, oprichter en CEO van SingularityNET, vindt het een zeer belangrijke ontwikkeling:

ā€œDe fusie van de ASI token brengt ons dichter bij het realiseren van onze visie op open, democratische en gedecentraliseerde AI.ā€

Wat moeten bezitters van de fuserende cryptocurrencies doen?

Huidige bezitters van $FET, $AGIX en $OCEAN tokens hoeven op dit moment niets te doen. De $FET tokens zullen automatisch worden omgezet naar $ASI tokens op basis van een 1:1 conversieratio. Dit geldt ook voor tokens die op beurzen worden gehouden; deze zullen automatisch worden herlabeld als $ASI tokens.

  • FET houders: Geen actie vereist. Uw FET tokens worden automatisch ASI tokens.
  • OCEAN en AGIX houders: Uw tokens worden automatisch omgezet naar ASI tokens tegen de respectieve conversieratioā€™s (0,433226 ASI per OCEAN en 0,433350 ASI per AGIX).

Voor degenen die hun tokens in een hard wallet of offline bewaren, zal er binnenkort een tokenwisselmechanisme beschikbaar zijn. Dit mechanisme blijft onbeperkt beschikbaar, zodat lange termijn beleggers hun tokens kunnen omwisselen wanneer hun tokens vrijkomen, zonder risico op wisselkoersschommelingen.

Houders worden aangemoedigd om op de hoogte te blijven van aankondigingen van hun respectieve gemeenschappen. Houdt de officiƫle kanalen van de Artificial Superintelligence Alliance in de gaten voor verdere updates en instructies.


Post Views: 318

De markt een stapje voor blijven?Ā Join onze bruisende Discord-communityĀ met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiĆ«ren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment