VeChain kan sterk stijgen met nieuwe app die Tesla-bestuurders beloont

Louise de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform gericht op de voor supply chain management, wordt vandaag uitgelicht.

VeChain heeft onlangs EVearn gelanceerd, een nieuwe dApp die 3,5 miljoen Tesla-bestuurders beloont voor het verminderen van hun CO2-uitstoot. Dit platform plant uitbreiding naar andere merken elektrische voertuigen, waarmee het potentieel bereik wereldwijd tot meer dan 40 miljoen EV’s zou stijgen. Dit initiatief kan positief uitpakken voor VeChain.

De onderstaande analyse is afkomstig uit onze Discord-omgeving. Hier delen onze analisten als eerst hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse vechain (VET) koers

De koers van vechain heeft het erg zwaar gehad in de afgelopen maanden. De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een frisse blik geworpen op de koers en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

“VET lijkt momenteel een cruciaal niveau te hebben bereikt. Na een stevige daling heeft de koers steun gevonden in de grijze zone rond de $0,022 tot $0,025. Dit gebied markeert een belangrijke steunlijn die eerder al als sterke support heeft gefungeerd.

 

Hoewel de koers hier enige stabiliteit toont, is het mogelijk dat we nog een korte daling onder de lokale low zullen zien om liquiditeit op te halen. Na deze mogelijke korte daling verwachten we echter dat de weg naar boven kan worden vervolgd.

 

De eerste kortetermijndoelen zijn de niveaus van $0,029 en $0,034, die overeenkomen met de 0,618 en 0,5 Fibonacci retracement niveaus. Als de koers deze niveaus weet te doorbreken en vervolgens hier steun vindt, kunnen we hogere doelen gaan inschatten.

 

Belangrijk om op te letten is of de koers boven de huidige steun blijft. Als VET diep onder de grijze zone zakt, kan dit wijzen op een verdere daling. Voor nu blijven we echter optimistisch en kijken we naar mogelijke opwaartse bewegingen.”

Datum analyse: 27 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/joCBRkmN/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment