VeChain (VET) bereikt groene zone en lijkt klaar voor stijging

Louise de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting van VET, met inzichten uit onze Discord omgeving waar wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams delen.

Technische analyse VeChain (VET) koers

VeChain is gestaag gedaald de afgelopen tijd, maar het einde van deze neerwaartse trend lijkt in zicht. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“De grafiek laat zien dat VET steeds lagere toppen en bodems vormt, wat wijst op een voortzettende neerwaartse trend. Interessant is dat de koers nu de onderkant van onze groene koopzone heeft bereikt, rond de $0,0335.

 

Dit gebied correspondeert met een vorige bodem en een ‘imbalance’ die nu gevuld lijkt te zijn, wat een mogelijk teken is van een aanstaande omkeer. De koers heeft wat liquiditeit opgehaald uit dit gebied, wat ons optimistisch stemt over een mogelijke koersverandering.

 

Voor een sterker teken van herstel zouden we graag zien dat de koers de recente piek rond de $0,043 doorbreekt, waar zich ook de blauwe weerstandszone bevindt. Een doorbraak hier zou de weg kunnen vrijmaken om verdere toppen aan te vallen. Als dit scenario zich ontvouwt, kijken we naar mogelijkheden om onze positie in VET verder uit te breiden, met het oog op het doorbreken van verdere weerstandsniveaus op weg naar hogere doelen.”

Datum analyse: 10 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/SOn7u9Uy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment