VeChain (VET) kan opnieuw uit groene zone met meer dan 100% stijgen

Louise de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform gericht op het verbeteren van supply chain management, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor VET, gesteund door een analyse uit onze Discord omgeving waar regelmatig analyses en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse vechain (VET) koers

VeChain vertrok onlangs al uit de groene koopzone van onze analisten. Afgelopen week daalde de VET koers echter terug naar deze zone, maar kon gisteren wederom vanaf hier stijgen. Dat onderstreept het belang van deze zone, legden de analisten onlangs als volgt uit:

“We merkten op dat VET onze groene koopzone tussen $0,035 en $0,04 vorige maand bereikte, waar we gebruik van hebben gemaakt door onze positie in VET uit te breiden. Daarna zagen we inderdaad een stijging, zoals verwacht. 

 

Maar nu lijkt VET weer terug te vallen in deze zone. Dit baart ons niet veel zorgen, we verwachten dat de koers hier weer steun vindt. Als deze zone opnieuw standhoudt, zou dit een stevig uitgangspunt kunnen zijn voor een nieuwe stijging.

 

Ons eerste doel is de zone rond $0,047. Als we erin slagen deze zone te doorbreken, kunnen we verder omhoog kijken met als doel de $0,09. Dat zou een stijging van meer dan 100% zijn.”

Datum analyse: 2 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/galV20ma/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment