VeChain (VET) koers kan vanaf hier met meer dan 80% stijgen

Louise de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management en bedrijfsprocessen, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting van VET, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en livestreams delen.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse VeChain (VET) koers

VeChain daalde over de afgelopen maanden gestaag, maar lijkt nu mogelijk toch een bodem te hebben gevonden. De koers kan mogelijk met meer dan 80% stijgen vanaf de huidige prijs, legden onze analisten onlangs uit in de Discord groep:

“We hebben de groene koopzone geraakt en de dagelijkse ‘imbalance’ gevuld, waarbij we liquiditeit hebben opgehaald onder de vorige bodem rond de $0,0359. Dit is een positief teken en wij verwachten een trendwijziging te zien vanuit deze zone. Wij hebben een positie opgebouwd in anticipatie op een verdere stijging.

 

We willen eerst zien dat de top van begin mei wordt doorbroken, gevolgd door de 38,2% Fibonacci op $0,04359. Als deze niveaus doorbroken worden, verwachten we een nieuwe bullish trend. Onze uiteindelijke langere termijn doelen liggen bij $0,065.

 

De huidige prijsactie bevestigt ons vertrouwen in een opwaartse beweging. We blijven alert op verdere ontwikkelingen en passen onze strategie aan op basis van de koersbewegingen. We houden onze posities nauwlettend in de gaten voor eventuele aanpassingen.”

Datum analyse: 17 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/XWiz2mTE/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment