Waarom stijgt memecoin Floki? Alle Nederlanders ontvangen gratis Floki

Louise de Graaf


Memecoin floki (FLOKI) leidt vandaag de donkergroene cryptomarkt. Al enkele weken steelt FLOKI de show in het cryptoland, en vandaag is deze jaloersmakende rally zelfs bekroond met een nieuwe all-time high. Het mag duidelijk zijn dat bitcoin’s uitbraak boven de $70.000 een grote bijdrage heeft geleverd aan FLOKI’s opmars. Er zijn echter nog meer redenen aan te wijzen voor de fenomenale koersexplosie.

FLOKI is al maanden een van de best presterende cryptomunten, wat de verwachtingen voor de komende bullmarkt alleen maar verder omhoog drijven. Bezit jij nog geen FLOKI tokens en wil jij voorkomen de boot te missen? De Nederlandse crypto broker Anycoin Direct geeft nu 35.000 FLOKI tokens gratis weg.

Waarom schittert FLOKI?

De cryptomarkt kleurt vandaag donkergroen. Bitcoin (BTC) is na talloze mislukte pogingen van de laatste tijd eindelijk door het belangrijke prijslevel van $70.000 heen geknald. Dit heeft de rest van de markt logischerwijs een enorme boost gegeven.

Dat FLOKI momenteel de kar trekt in de cryptomarkt komt niet geheel uit een verrassende hoek. Achter de schermen van het in 2021 gelanceerde cryptoproject zijn er namelijk enkele bullish ontwikkelingen gaande.

Een mogelijke katalysator is de mysterieuze teaser die het officiële account van Floki afgelopen maandag deelde op X (voorheen Twitter) voor iets dat op 10 juni plaats zal vinden.

Sindsdien is FLOKI bezig aan een indrukwekkende klim, die gisteren na een nieuwe aankondiging van het Floki ontwikkelingsteam in een hogere versnelling is gezet.

Er werd bekendgemaakt dat DWF Labs, een gerenommeerde marktmaker voor digitale activa, heeft ingestemd met de aankoop van $12 miljoen aan FLOKI-tokens ter ondersteuning van het Floki-ecosysteem.

Gisteren kon je tevens lezen dat de ontwikkelaars van Floki een op Telegram gebaseerde handelsbot hebben gelanceerd, met als voornaamste doel om de vraag naar FLOKI-tokens te verhogen.

Nieuw prijsrecord, ontvang gratis FLOKI bij Anycoin Direct

De koers van FLOKI heeft al geruime tijd een uitstekend momentum te pakken. Enkele weken geleden steeg de koers al uit een zogeheten symmetrische driehoek, gekenmerkt door lagere pieken en hogere dalen. Met alle eerder genoemde bullish ontwikkelingen is er nog meer kracht achter de uitbraak gezet, waardoor nu zelfs een nieuwe all-time high is bereikt.

Wat de koers van FLOKI ook gaat doen, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 35.000 FLOKI helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen. Let op: de actie is geldig t/m 6 juni.

Claim 35.000 FLOKI


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment